السبت، ١٦ يوليو ٢٠١١

بطاطس مقرمشة

المقادير :-

بطاطس
خل
ملح
ماء
زيت

الطريقة :-

1- نجيب البطاطس ونقشرها ونغسلها ونقطعها صوابع
2- نجيب حلة ونحطها على النار ونحط فيها المايه وملح قليل ولما تغلى نحط حوالى فنجان قهوة خل أبيض ونحط البطاطس ونسيبها تغلى حوالى 5 دقائق
3- نحط زيت فى طاسة على النار ولما يقدح نضيف البطاطس بعد ما نصفيها من المايه والبطاطس هنا هتاخد وقت شويه اكتر من طريقة القلى العادية ونشيلها وهى لونها دهبى وهتكون مقرمشة من بره وطرية من جوه

المصدر : منتدى دليل الطبخ العام 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق