المقادير :-
1 كوب لبن
1/2 1 كوب سكر
1 كوب زيت على زبدة ( يكون الزيت اكتر )
2 ملعقة كبيرة كاكاو
2 بيضة
2 كيس فانيليا
1/2 1 كوب دقيق
1/2 باكو بيكنج بودر
الطريقة :-
1- ننخل الدقيق مع البيكنج بودر
2- نحط فى الخلاط اللبن والسكر والزيت على زبدة والكاكاو ونضربه كويس وبعدين نشيل كوب من الخليط على جنب
3- نضع على باقى الخليط البيض والفانيليا ثم نضعه على الدقيق والبودر ونقلبه من تحت لفوق وبعدين نحطه فى الصينية وندخله الفرن
4- ناخد كوب الخليط اللى شيلناه على جنب ونحطه فى طبق ونحطه على حمام بخار وممكن نضيف عليه شيكولاته ونضعه على الكيكة بعد خروجها من الفرن
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق