1- نقشر البصل ويتغسل ويتقطع حلقات رفيعة .
2- نوضع البصل المتقطع في اي حاجه يفضل بلاستيك .
ممنوع وضعه في الالمنيوم خوفاً من التأكسد
3- نضيف الملح ونحرك كويس من فوق لتحت ومن الجناب كويس عشان نتأكد ان الملح وصل لكل جزء فيها
4- على اي قطعة قماش قديمه مفرش مثلآ توزعي البصل عليها ونحطها فى البلكونة فى الشمس
لما ينشف احتفظي بيه في كيس نايلون نظيف .
2- نوضع البصل المتقطع في اي حاجه يفضل بلاستيك .
ممنوع وضعه في الالمنيوم خوفاً من التأكسد
3- نضيف الملح ونحرك كويس من فوق لتحت ومن الجناب كويس عشان نتأكد ان الملح وصل لكل جزء فيها
4- على اي قطعة قماش قديمه مفرش مثلآ توزعي البصل عليها ونحطها فى البلكونة فى الشمس
لما ينشف احتفظي بيه في كيس نايلون نظيف .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق