المقادير :-
ربع كوب سكر
1/2 كوب ذرة فشار
زيت
الطريقة :-
1- نحط شويه زيت بسيط فى الحلة ونحطه على النار ونضيف عليه الفشار ونغطى الحلة ولما نسمع صوت طقطقة نبتدى نمسك الحلة ونحركها عشان الفيشار ميتحرقش ونطفى عليه لما منسمعش أى صوت للطقطقة ديه
2- نحط السكر فى حلة على النار ونقلبه لحد لما يبقى لونه عسلى
3- نضيف السكر بعد ما بقى كراميل على الفشار ونقلبه كويس عشان نتأكد إن الفيشار كله بقى عليه صوص ونسيبه يبرد وبعدين نقدمه فى طبق التقديم
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق